Първоначално публикувано от Gecata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
-
Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщениеЗначи примерно ВАГ да спре Ауди А3 щото има вече Голф и да не се конкурират!!!???
Замислиял ли си се че компактните автомобили (каквото е бравото, жулиета и делта примерно) са най-продавнаите в европа. И фиат като масова марка на какво да разчита на нишово позиционираните (луксозна Делта и Спортна Жулиета) да дърпат концерна напред?
Щото с едно добре продавано Пунто не става...Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение....
на едните стратегията им е постоянно вадене на варианти върху една и съща платформа, с еднакво име и разновидности
на производители като алфа почти никога не им се повтаря името, т.е. наследник рядко има, защото дори даден модел да е идеологическия наследник на дадена кола то тя носи много разлики
156 св и 159 св -коли в различни класове, а уж едната наследява другата
дай да изброим всичко, което алфа предлага вмомента и това, което ти предлагаш или по-скоро искаш ти колега (не дивака)
мито - замества 147 - 3 врати, макар и малко по-дребна
----- ти искаш мито 5 врати, което би се доближило адски много до жулиета - просто по-малък багажник и ще му яде от продажбите
----- ти искаш жулиета 3 врати, което би се доближило до мито и евентуалния мито 5 врати като габарити, освен това ще отнема от ролята на мито да замества 147 с 3 врати и ще бърка хората при избора на хот хеч . Тук алфа нямат лукса да си рекламират подобно на рено клиото и мегана в рали шампионати и т.н. и не могат да допуснат да има размиване на потока
жулиета - замества 147 5 врати
----- ти искаш жулиета седан, която би се доближила прекалено близо до зле продавания 159 и би обезсмислило съществуването му като цяло, нищо че спират производство скоро --- но и това ще се случи с появата на новия седан на алфа, забравих му евентуалното име
159 - замества 156 - несполучлив поради ред причини и най-вече продажби и репутация модел, нищо че карам такава
------ ти искаш 159 хечбек - за мен кола с тези габарити във вариант хечбек не е мъдро решение по ред прични, макар и да има редки представители
159 св заместник на 156 СВ и КРОСВАГОН поради наличието на q4 вариант за 159
брера - заместник на гт и гтв - несполучлив модел по ред причини
спайдър - заместник на гтв-спайдър - отново несполучлив модел по ред причини според мен
---- аз искам алфа кабрио с 4 седалки, защото превръща кабриото в една мнооооогоооо по-реалистична опция за хора, които познават повече от 1 натокана мацка или имат семейства
4ц - концепция - засега претендента за титлата "следващата ми алфа"
8ц (нищо, че е ограничен)
8ц спайдър (нищо, че е ограничен)sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеТъй де, ама при нас рецептата на ВАГ няма да работи - Бравото трябва да е по-евтино от Жулиетата и Делтата, обаче това няма как да стане (причините - в предния ми пост), а ако вдигнат цените на Алфата ще я направят непродаваема.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Comment
-
Ето следващото НОВО!
http://www.hid.bg/news/idva-pyrviiat-suv-na-alfaИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
Истина...Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеAlfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ra-kabrio.html
Все си мисля, че не е лошо и нашите да се позамислят за Жулиета кабрио...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеhttp://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ra-kabrio.html
Все си мисля, че не е лошо и нашите да се позамислят за Жулиета кабрио...No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
Comment