Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
    А пежо ван ами 3008 или там каквото беше какво е?
    Е то по тая логика и ние си имаме такива модели: 156- 4 врати/комби, ако искаш двуврата 147 или ГТ; 159 - 4 врати/комби, ако искаш двуврата Брера, кабрио - Спайдер. Аз мисля, че се говори за един и същ модел, а не за коли сходни по визия, но различни модели, защото на мен пежата са ми едни и същи от 107 до 1000007, но това не ги прави големи по разновидност спрямо даден модел. Поне според мен това има предвид колегата като говори за разновидност и ако е така, в случаят е прав, ако не съм разбрал нещо както трябва се извинявам.
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
      Значи примерно ВАГ да спре Ауди А3 щото има вече Голф и да не се конкурират!!!???
      Замислиял ли си се че компактните автомобили (каквото е бравото, жулиета и делта примерно) са най-продавнаите в европа. И фиат като масова марка на какво да разчита на нишово позиционираните (луксозна Делта и Спортна Жулиета) да дърпат концерна напред?
      Щото с едно добре продавано Пунто не става...
      Тъй де, ама при нас рецептата на ВАГ няма да работи - Бравото трябва да е по-евтино от Жулиетата и Делтата, обаче това няма как да стане (причините - в предния ми пост), а ако вдигнат цените на Алфата ще я направят непродаваема.
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        ....
        нацели донякъде това, което казах

на едните стратегията им е постоянно вадене на варианти върху една и съща платформа, с еднакво име и разновидности

на производители като алфа почти никога не им се повтаря името, т.е. наследник рядко има, защото дори даден модел да е идеологическия наследник на дадена кола то тя носи много разлики

156 св и 159 св -коли в различни класове, а уж едната наследява другата

дай да изброим всичко, което алфа предлага вмомента и това, което ти предлагаш или по-скоро искаш ти колега (не дивака)

мито - замества 147 - 3 врати, макар и малко по-дребна

----- ти искаш мито 5 врати, което би се доближило адски много до жулиета - просто по-малък багажник и ще му яде от продажбите

----- ти искаш жулиета 3 врати, което би се доближило до мито и евентуалния мито 5 врати като габарити, освен това ще отнема от ролята на мито да замества 147 с 3 врати и ще бърка хората при избора на хот хеч . Тук алфа нямат лукса да си рекламират подобно на рено клиото и мегана в рали шампионати и т.н. и не могат да допуснат да има размиване на потока

жулиета - замества 147 5 врати

----- ти искаш жулиета седан, която би се доближила прекалено близо до зле продавания 159 и би обезсмислило съществуването му като цяло, нищо че спират производство скоро --- но и това ще се случи с появата на новия седан на алфа, забравих му евентуалното име

159 - замества 156 - несполучлив поради ред причини и най-вече продажби и репутация модел, нищо че карам такава

------ ти искаш 159 хечбек - за мен кола с тези габарити във вариант хечбек не е мъдро решение по ред прични, макар и да има редки представители

159 св заместник на 156 СВ и КРОСВАГОН поради наличието на q4 вариант за 159

брера - заместник на гт и гтв - несполучлив модел по ред причини

спайдър - заместник на гтв-спайдър - отново несполучлив модел по ред причини според мен

---- аз искам алфа кабрио с 4 седалки, защото превръща кабриото в една мнооооогоооо по-реалистична опция за хора, които познават повече от 1 натокана мацка или имат семейства

4ц - концепция - засега претендента за титлата "следващата ми алфа"

8ц (нищо, че е ограничен)

8ц спайдър (нищо, че е ограничен)
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Fiat закупи още 16% от Chrysler и вече има 46%. Сумата е $1.27 милиарда. Остават (поне) още 5%.
          156 SW '02

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
            Тъй де, ама при нас рецептата на ВАГ няма да работи - Бравото трябва да е по-евтино от Жулиетата и Делтата, обаче това няма как да стане (причините - в предния ми пост), а ако вдигнат цените на Алфата ще я направят непродаваема.
            Относно рецептата, през 80те Fiat Tipo, Lancia Delta и Alfa 33 са били успешни модели в един и същи клас, за разлика от наши дни когато Браво и Делта не са, а Жулиета се опитва да бъде... Разликата е, че тогава не ги е раждала една глава моделите...
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Инфографика - обещанията на Fiat

156 SW '02

Comment

• Дали този път ще е наистина?

http://www.hid.bg/news/idva-pyrviiat-suv-na-alfa
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Незнам но имам чуството че тоя Пентастар е леж... Баси останаха само 4 модела да се продават... кофти...
                  145 1.7 16V Boxer

Comment

• Ето следващото НОВО!
                    http://www.hid.bg/news/idva-pyrviiat-suv-na-alfa
                    Избери Твоят ... SOUND
                    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
                      Инфографика - обещанията на Fiat

Брутално, ужасно....
                      Истина...
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=qdcF7...eature=related
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Хубава концепция, макар и с доста заемки от модели на Ферари. Мисля, мисля че ако се работи в тази посоки и за серийният модел ще се получи интересен автомобил..
                          Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ra-kabrio.html
                            Все си мисля, че не е лошо и нашите да се позамислят за Жулиета кабрио...
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                              http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ra-kabrio.html
                              Все си мисля, че не е лошо и нашите да се позамислят за Жулиета кабрио...
                              Нещо от типа Астра/Голф/Ескорт кабрио противоречи на традициите на марката.До две години трябва да видим двуместен кабриолет на базата на 4C (дано)
                              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Дамм, марката да излезе на печалба също противоречи на традицията на Алфа.
                                sigpic"
                                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Working...
                                X